Lateral Thinking

Let me see how smart my friends are. Don’t tell me ur rusty brains are making a racket and disturbing the peace around.



Lateral Thinking


This puzzle is called Lateral Thinking.
Scroll down slowly and be honest to yourself..

Think like a wizard . . .

this is an example


man
Q1
. ---------
board



Ans. = man overboard



Okay, let's see if you've got the hang of it.

stand
Q2
. ------------
i

Ans. = I understand



OK . ..

Got the drift ?

Let's try a few now and see

how you fare ?


Q3 /r/e/a/d/i/n/ g/






Ans. = reading between the lines





Q4. r
road
a

d



Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.



Q5. cycle
cycle
cycle







Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!



0
Q6. ---------
M.D.
Ph.D.








Ans. = two degrees below zero


C'mon give it a little thought! !



knee
Q7
. ------------
light








Ans. = neon light

( knee - on - light )



U can prove u r smart by getting this one.



ground
Q8. ------------ ---
feet feet feet feet feet feet







Ans. = six feet underground


Oh no, not again ! !



Q9. he's X himself







Ans. = he's by himself


Now u messing up big time.



Q10. ecnalg







Ans. = backward glance


Not even close! !



Q11. death ..... life








Ans. = life after death


Okay last chance ............ ......



Q12. THINK








Ans. = think big ! !



And the last one is real cool - - -

Q13.
ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ...




Ans. = long time no 'C'

No comments:

Post a Comment

Welcome to leave your comment here. Let's share

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin